Despre fete si baieti cu…Danut


Danut , in cada se analizeaza bine bine si-mi spune:

– Mami, am aflat ca gaurica aceea a fetelor se numeste pasarica . Cred ca au fost create asa ca sa poata fi deosebite de baieti pentru ca in Evul Mediu toti purtau plete si fuste si nu se stia care sunt baietii. Asa, pentru ca sa se deosebeasca de baieti , fetelor le-a fost scos cucul si au ramas asa doar cu o gaurica. Cei care selectau baieti sa ii ia la razboi nu mai aveau cum sa confunde baietii cu fetele si asa fetele puteau sa ramana linistite acasa sa faca mancare, curat si sa aiba grija de copii. Am dreptate?

Puteam sa ii zic piciului ca nu?

😀 😀 😀

Reclame

Despre oanaclara

"Daca plangi pentru ca soarele a disparut din viata ta, lacrimile te vor impiedica sa vezi stelele." - Rabindranath Tagore
Acest articol a fost publicat în De-ale lui Dănuţ :) și etichetat , , , , . Pune un semn de carte cu legătura permanentă.

4 răspunsuri la Despre fete si baieti cu…Danut

  1. Deci homosexualii cu apucături de fetiţă dar lipsiţi de găurica aferentă erau discriminaţi până şi-n Evul Mediu fiind luaţi la oaste la fel ca şi bărbaţii adevăraţi. Pfuuu … câte au mai îndurat oamenii ăştia … 😈

  2. Alex zice:

    Ha, ha! Este grozav Dănuţ! Cum găseşte el explicaţii logice la toate dilemele copilăriei! 😀 Este un simpatic! Să crească mare şi frumos, că deştept este!

    O zi bună, Oana! 🙂

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s