Miss you…


Despre oanaclara

"Daca plangi pentru ca soarele a disparut din viata ta, lacrimile te vor impiedica sa vezi stelele." - Rabindranath Tagore
Acest articol a fost publicat în Uncategorized. Pune un semn de carte cu legătura permanentă.

8 răspunsuri la Miss you…

 1. VictorCh zice:

  Adresez felicitari artistului fotograf, compasiune micutei „eroine”, „odihneasca-se in pace!” maica-sii si multumiri autoarei pt ca ne-a impartasit intamplarea aducandu-ne-o la cunostinta.

 2. VictorCh zice:

  P.S. Sfat – rugaminte: oare n-ar fi mai bine daca (in „bara” din dreapta) „Ultimele postari”, „Top articole”, „Cele mai recente comentarii”, „Arhiva” si calendarul ar fi mutate mai sus (pt a fi mai usor accesibile cititorilor in scopul accesarii rapide) – spre ex imediat dupa abonare – urmand apoi blog-roll-ul si lasand la urma „norul” de etichete si partea statistico-administrativa?

 3. VictorCh zice:

  P.P.S. Comentariului asta si „P.S.-ului” precedent cred ca nu-i cazul sa le dai drumul sa apara, sunt comunicari catre dumneata.

 4. Între 13 noiembrie şi 6 decembrie, există, în tradiţia românească, o serie de celebrări şi obiceiuri foarte vechi cunoscute sub numele de Filipii de Toamnă – legate de credinţa străveche în reînnoirea periodică a timpului.

  • VictorCh zice:

   Si CE legatura are asta cu poza si/sau cu textul articolului?
   (Iar daca e o greseala de publicare si comentariul se refera la articolul „Din legendele dacilor: …”, SI IN TEXT sunt mentionati in acel articol Filipii de toamna…)

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s